Fönsterbänk Kalksten Betong utseende, bredd 16-25cm

Artikelnr: FB_FKB_02 Kategori: Etikett:

1 000 kr

6 i lager

Snabb leverans​

Inga mellanhänder, därav rätt pris

Bästa kvalité

Produkter med lång hållbarhet & garanti

Experter & bra service

Vi guidar dig till rätt produkter

Ytterligare information
Leveranstid

5-6 arbetsdagar

Recensioner (0)
0 reviews
0
0
0
0
0

Recensioner

Clear filters

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Fönsterbänk Kalksten Betong utseende, bredd 16-25cm”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Beskrivning

Fördelar:

För daglig rengöring är en mikrofiberduk fuktad med vatten tillräcklig. Vid eventuella fläckar eller lättare nedsmutsning av bänkskivan, använd inte rengöringsmedel med lågt pH-värde (surt) eller slipmedel (JIF Scrub Cream etc.). Dessa kan skada din bänkskiva av kalksten. Vid eventuella fläckar eller lättare nedsmutsning av bänkskivan rekommenderas en PH-neutral natursåpa, t.ex. färdigutspädd STEINFIX 60 eller STEINFIX 70 i sprayflaska. Detta är specialprodukter som är framtagna för natursten.

Om du har fått mer djupgående fläckar i bänkskivan, är det klokt att använda grovrengöringsmedlet STEINFIX 40. Vid användning av det här medlet är det nödvändigt att återimpregnera skivan.
Om du vill få upp glansen på bänkskivan av kalksten, kan du stryka på ett lager STEINFIX 60 natursåpa. Blanda 1 del STEINFIX 60 med 3 delar vatten. Applicera blandningen på bänkskivan, fördela den jämnt med en trasa och låt torka i ca 15 minuter. Polera sedan med vanligt hushållspapper tills medlet har trängt in i stenen och bildat en fin, polerad yta. OBS! Om det inte finns något kvarvarande fettlager på skivan efter 15 minuter, kan du stryka på ytterligare ett lager med blandningen.STEINFIX 60 STEINFIX 70

STEINFIX 40.

Fönsterbänk Kalksten Betong utseende, bredd 16-25cm

Vad är Keramik?

änkskivor i kalksten består huvudsakligen av mineralerna kalcit och argagonit samt fragment av havsorganismer, koraller och fossiler. Kalksten har god beständighet mot värme och vatten, men är mer känslig för fläckar och repor. Denna stensort är mycket porös och kräver underhåll i form av regelbunden impregnering, och rester från mat och dryck bör torkas bort omedelbart. Det är inte möjligt att torka bort fläckar som har lyckats tränga ner i kalkstenen. Använd lämpliga underlag för heta pannor och grytor.

Fönsterbänk Kalksten Betong utseende, bredd 16-25cm2

Olika produkter

Förutom ett mångsidigt utbud av keramiska plattor, har vi många fler produkter. För ditt badrum, toalett, terrass, väggar och kök. Du kan se den på vår hemsida eller naturligtvis i vårt showroom. Allt är upplagt och därför kan du låta dig transporteras i vårt vackra utställningsrum i den vackra världen av natursten och andra vackra produkter. Du kan också kontakta oss för alla dina frågor om bearbetning och underhåll av natursten.

Självklart är du väldigt välkommen att komma till utställning i Göteborg.