Gatuadress: Minelundsvägen 7, 417 05 Göteborg, Mån – Fre 8-18 Lör 10-15 - Telefon: 031 - 480 480

Om oss

TILLSTÅND ELEGANT DESIGN

Om oss

Vi på Stone Center producerar , levererar och monterar stenprodukter , kakel , kinker samt badrumsprodukter.

Med den bästa kvalitén, bra service och snabb leverans garanterar vi att du blir nöjd. På Stone Center producerar, levererar och monterar vi, för bästa komfort åt kund. Välkommen in i butik eller online!

 

Fler än 12000 artiklar i lagret

Inspireras av vårt gedigna utbud, vi kan även ta fram de produkter som vi inte just nu har men du har kanske sett dem hos andra leverantörer.

Personlig service

Det gör hela skillnaden, vi är inte bara en bra ehandelsida. Vi har vår egna verkstad och måttanpassar alla våra stenprodukter till just ditt projekt.

Bästa kvalité

Vi erbjuder alltid produkter med lång hållbarhet & garanti. Det gör att vi bidrar till bättre miljö och självklart nöjdare kunder.

Populära Kategorier

Stone Center producerar, levererar och monterar
stenprodukter samt kakel och klinker ​

2016
GRUNDLÄGGANDE ÅR
2700
GLÄDA KUNDER
190
FÖRETAGET ARBETA MED OSS
2
KONTOR
21
GRUPPMEDLEMMAR
2750
PROJEKT SLUTFÖRD
Spela videoklipp

Vår vision

Vi vill vara Sveriges bästa företag genom att bry oss om, både individen, vår kund och samhället. Vi vill vara med och utveckla Sverige genom vår expertis – utbildning och arbetsfrämjande in- satser. Med fler än 20 års erfarenhet vet vi vad som funkar.

Vi tror på ett ansvarsfullt ledarskap som skapar lönsam tillväxt i samklang med miljömässig hållbarhet och samhällsansvar.

Spela videoklipp

Vår mission

Vi arbetar tillsammans med våra leverantörer för att ta fram rationella priser och strategier. Vi jobbar utan att ha mellanhänder inblandade så att vi kan hålla kvalite & låga priser.

Vi satsar på kvalité, vi är lyhörda för våra kunders behov och vårdar relationerna med våra leverantörer för att tillhandahålla och leverera dessa lösningar, överallt där stenprodukter konsumeras.

Shopping cart
Sign in

No account yet?

Start typing to see products you are looking for.
Menu
0 Wishlist
Compare
0 items Cart