OM OSS:

Vi är StoneCenter

StoneCenter är din specialist i natursten!

På StoneCenter (Göteborg) hittar du alla tänkbara natursten produkter som bidrar till en hygienisk och underhållsvänlig miljö. Vi har över 35 års erfarenhet av kundanpassade lösningar i natursten, såsom eldstäder, bänkskivor, trösklar, fönsterbänkar etc. Vi har också specialiserat sig på naturlig sten interiör och exteriör golv, marmor och granit. Även ett stort utbud av terrassplattor och trädgårdsbord hör till vårt sortiment.

I våra utställningsrum kan du låta dig transporteras i den vackra naturstenen. Du kan också kontakta oss för alla dina frågor om bearbetning och underhåll av natursten. Förutom natursten produktion är vi också specialiserade på rådgivning och leverans av natursten för projekt, helt enligt specifikationerna för vår kund.

Vi renoverar och reparerar också alla tänkbara naturstengolv. Om du har några frågor om StoneCenter produkter och tjänster, var god kontakta oss.

Natursten Specialist StoneCenter

är specialiserat på bearbetning och underhåll av alla typer av natursten som marmor, komposit, granit, skiffer och hård sten. Alla nödvändiga underhållsprodukter är tillgängliga från lager på StoneCenter. Natursten ger ditt hem ett lyxigt utseende och är särskilt hållbart.

Vår anpassning är högsta kvalitet. StoneCenter har snabba leveranstider och monteringsmöjligheter för dig som realiseras av det stora lagret av natursten på StoneCenter.

Priserna är revolutionerande låga och du kan också njuta av fantastiska erbjudanden! Håll ett öga på dessa speciella periodiska åtgärder på vår hemsida och du kommer bli förvånad. Genom ett noggrant utvalt nätverksleverantör kan vi erbjuda dig det bästa till mycket konkurrenskraftiga priser.

Du är naturligtvis också välkomna i våra utställningslokal som är öppna dagligen i Göteborg.

Vår metod

Allsidighet och egenskaper hos natursten kräver emellertid inte bara hantverk, men också
bearbetning och bearbetning, för optimal applicering av materialet, kan vi också erbjuda dig ärlig och professionell rådgivning.

Förutom våra privata kunder, erbjuder vi också affärsmarknaden som StoneCenter.
Entreprenörer vi tillhandahåller som StoneCenter av utmärkta naturstenprodukter.

Vi strävar efter 100% tillförlitlighet i alla våra projekt, leveranser och avtal för både affärsmarknaden och våra privatkunder. Enligt vår åsikt är förtroendet centralt. Nöjda kunder är naturligtvis lojala och nära relationer. Vi tänker på och håller fast vid leveranstiderna 5-10 arbetsdagar. Dessutom har vi ett utmärkt priskvalitetsförhållande.

Personlig rådgivning

Våra rådgivare hjälper dig att hitta material i bästa kvalitet Granit, Kalksten, Komposit och / eller Marmor. Detta ger dig ett bra intryck av strukturen och färgen.

Uppmätning

Vår tekniska kollega bedömer köket (utrymme) för att undvika hinder. Den professionella tittar också på hur vi kan montera det nya arket (materialet) bäst i rummet. Det är viktigt att du själv är närvarande vid undersökningen för att göra undersökningsrapporten. Under mätning finns det också utrymme för dig att ställa frågor.

Egen verkstad

I vår egen verkstad tillverkas ordern. Som ett resultat har vi korta leveranstider, vi är flexibla och vi kan hantera vår egen kvalitetskontroll. Du kan också få våra produkter skickligt placerade av oss.
transport

StoneCenter har även interna transportmöjligheter. Med detta tar StoneCenter hand om alla leveranser över hela landet.

Egen Montage

Du kan också få våra produkter skickligt placerade av oss. Vi har vårt eget monteringslag med skickliga mekaniker som utför sitt arbete mycket exakt. Eftersom hantverk är där detalj är viktigt.

Egen Import

StoneCenter importerar material direkt från Indien och från belgiska stenbrottet. Materialen tillhandahålls av  Rahim  i den indiska granitgräset väljs noggrant och kontrollerat behållarens last för kvalitet. Samma sak hände i Belgiska stenbrottet. På grund av det stora lagret av granit, hård sten och komposit är det möjligt för dig som affärs- och privatkund att se skivor i vårt stora lager i Göteborg och att välja och boka din skiva.

Tack vare vårt noggrant utvalda nät av leverantörer av alla typer av kompositmaterial och alla typer av material, kan vi erbjuda dig någon form av färg i material och av bästa kvalitet.

Fråga efter en offert

Klicka här