Fönsterbänk Marmor Bianco Carrara, bredd 16-25cm

Artikelnr: FB_MBC_02 Kategori: Etikett:

1 000 kr

6 i lager

Snabb leverans​

Inga mellanhänder, därav rätt pris

Bästa kvalité

Produkter med lång hållbarhet & garanti

Experter & bra service

Vi guidar dig till rätt produkter

Ytterligare information
Leveranstid

5-6 arbetsdagar

Recensioner (0)
0 reviews
0
0
0
0
0

Recensioner

Clear filters

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Fönsterbänk Marmor Bianco Carrara, bredd 16-25cm”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Beskrivning

Rengöring

Vid eventuella fläckar eller lättare nedsmutsning av bänkskivan rekommenderas en PH-neutral natursåpa, t.ex. färdigutspädd STEINFIX 60 eller STEINFIX 70 i sprayflaska. Detta är specialprodukter som är framtagna för natursten.
Om du har fått mer djupgående fläckar i bänkskivan, är det klokt att använda grovrengöringsmedlet STEINFIX 40. Vid användning av det här medlet är det nödvändigt att återimpregnera skivan. Om du vill få upp glansen på bänkskivan av marmor, kan du stryka på ett lager STEINFIX 60 natursåpa. Blanda 1 del STEINFIX 60 med 3 delar vatten. Applicera blandningen på bänkskivan, fördela den jämnt med en trasa och låt torka i ca 15 minuter. Polera sedan med vanligt hushållspapper tills medlet har trängt in i stenen och bildat en fin, polerad yta. OBS! Om det inte finns något kvarvarande fettlager på skivan efter 15 minuter, kan du stryka på ytterligare ett lager med blandningen.

Fönsterbänk Kalksten Betong utseende, bredd 16-25cm2

Artikelbeskrivning

Marmor är mycket känslig för produkter som innehåller syror (vin, citrusfrukter, kolsyra, vinäger etc). De förstör ytan och poleringen försvinner. Fett- och oljefläckar måste avlägsnas så snabbt som möjligt för att förhindra att de tränger in i stenen.
För den dagliga rengöringen är en mikrofiberduk fuktad med vatten tillräcklig. Vid eventuella fläckar eller lättare nedsmutsning av bänkskivan, använd inte rengöringsmedel med lågt pH-värde (surt) eller slipmedel (JIF Scrub Cream etc.). Dessa kan skada din bänkskiva av marmor.

Fönsterbänk Kalksten Betong utseende, bredd 16-25cm

Marmor Bianco Carrara

Bianco Carrara är en vit marmorsten och har fina grå vener som ger köket en varm karaktär. Vår marmor är av hög kvalitet till ett överkomligt pris. Natursten i sin vackraste form. Bianco Carrara är snygg och mycket lämplig som golvplattor, väggplattor och badrumsplattor. Användningen av marmorplattor i ditt hem är hållbart och lätt att underhålla. Marmor i ditt badrum eller på golvet är praktiskt. Bianco Carrara har också ett tidlöst utseende. Delvis orsakad av den vackra vita färgen och de fina grå venerna som den vita marmorn är typisk för. Själva naturstenen har ett rikt utseende.