Gatuadress: Minelundsvägen 7, 417 05 Göteborg, Mån – Fre 8-18 Lör 10-15 - Telefon: 031 - 480 480

leverans installation

Vi avslutar projektet hemma hos dig

Leverans

Vi vill vara Sveriges bästa företag genom att bry oss om, både individen, vår kund och samhället. Vi vill vara med och utveckla Sverige genom vår expertis – utbildning och arbetsfrämjande in- satser. Med fler än 20 års erfarenhet vet vi vad som funkar.

Vi tror på ett ansvarsfullt ledarskap som skapar lönsam tillväxt i samklang med miljömässig hållbarhet och samhällsansvar.

Installation

Vi arbetar tillsammans med våra leverantörer för att ta fram rationella priser och strategier. Vi jobbar utan att mellanhänder inblandade så att vi kan hålla kvalite & låga priser.

Vi satsar på kvalité, vi är lyhörda för våra kunders behov och vårdar relationerna med våra leverantörer för att tillhandahålla och leverera dessa lösningar, överallt där stenprodukter konsumeras.

Fler än 12000 artiklar i lagret

Inspireras av vårt gedigna utbud, vi kan även ta fram de produkter som vi inte just nu har men du har kanske sett dem hos andra leverantörer.

Personlig service

Det gör hela skillnaden, vi är inte bara en bra ehandelsida. Vi har vår egna verkstad och måttanpassar alla våra stenprodukter till just ditt projekt.

Bästa kvalité

Vi erbjuder alltid produkter med lång hållbarhet & garanti. Det gör att vi bidrar till bättre miljö och självklart nöjdare kunder.

Shopping cart
Sign in

No account yet?

Start typing to see products you are looking for.
Menu
0 Wishlist
Compare
0 items Cart