Dekton Soke 20mm Matt

Artikelnr: 5724 Kategorier: , , Etiketter: , , , , , ,

7 500 kr

Snabb leverans​

Inga mellanhänder, därav rätt pris

Bästa kvalité

Produkter med lång hållbarhet & garanti

Experter & bra service

Vi guidar dig till rätt produkter

Ytterligare information
Brand

Dekton

Recensioner (0)
0 reviews
0
0
0
0
0

Recensioner

Clear filters

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Dekton Soke 20mm Matt”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Beskrivning

Dekton Soke 20mm Matt

Beskrivning

Mönstren och färgerna är noggrant utformade med klassiska cementgolv som förebild. Strukturens realistiska ådring kombineras med en detaljrik bakgrund. Förgrunden och bakgrunden smälter samman perfekt tack vare ett spektrum av grå nyanser vilket gör den mångsidig och anpassningsbar till alla tillämpningar.

Dekton Soke 20mm Matt

Dekton

Dekton är ett extremt kompakt material bestående av mineraler. Under produktions procecen förs Dekton in i ugnen och bakas i 1200°C. Det gör Dekton så hård så att den blir värmetåligt, resistent mot temperaturskillnader, slitstarkt och påverkas inte av syror, vin, kaffe eller annat som förekommer i matlagning. Dekton används inte bara som bänkskiva men också väggbeklädnad och golv för både inomhus och utomhus.

Dekton Soke 20mm Matt2

Rekommendation

Dekton är otrolig motståndskraftig men vi rekommenderar alltid att ta hand om skivan och hålla den ifrån extrem värme. Detta kan ni göra genom att använda er av grytlappar för att undvika varma plattor direkt på stenskivan. När det kommer till matt och blankt är det bra att veta om att matt Dekton tål repor bra medans blankt Dekton är lite känsligare mot repor.