Dekton Portum 20mm Matt

Artikelnr: 6599 Kategorier: , , Etiketter: , , , , , ,

7 500 kr

Snabb leverans​

Inga mellanhänder, därav rätt pris

Bästa kvalité

Produkter med lång hållbarhet & garanti

Experter & bra service

Vi guidar dig till rätt produkter

Ytterligare information
Brand

Dekton

Recensioner (0)
0 reviews
0
0
0
0
0

Recensioner

Clear filters

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Dekton Portum 20mm Matt”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Beskrivning

Dekton Portum 20mm Matt

Beskrivning

Inspirerad av naturstenen Portobello är Portum, med sin sammetslena finish kallad Velvet, perfekt i ton, struktur och bakgrund. Skönheten i dess gråaktiga marmorering med skulpturella mönster på en vitaktig bas med omsorgsfull design. En design full av karaktär och elegans.

Dekton Portum 20mm Matt2

Dekton

Dekton är ett extremt kompakt material bestående av mineraler. Under produktions procecen förs Dekton in i ugnen och bakas i 1200°C. Det gör Dekton så hård så att den blir värmetåligt, resistent mot temperaturskillnader, slitstarkt och påverkas inte av syror, vin, kaffe eller annat som förekommer i matlagning. Dekton används inte bara som bänkskiva men också väggbeklädnad och golv för både inomhus och utomhus.

Dekton Portum 20mm Matt3

Rekommendation

Dekton är otrolig motståndskraftig men vi rekommenderar alltid att ta hand om skivan och hålla den ifrån extrem värme. Detta kan ni göra genom att använda er av grytlappar för att undvika varma plattor direkt på stenskivan. När det kommer till matt och blankt är det bra att veta om att matt Dekton tål repor bra medans blankt Dekton är lite känsligare mot repor.