Black Marquina GS blank 60x60x1 cm 374 kr 749 kr
Back to products
Komposit Calacatta SC polerad 20mm 3 500 kr 7 000 kr

Starlight Black 60x60x1 cm

Artikelnr: 126N721-SC-1-1-1-1-1-1-1-2-1-1-1 Kategorier: , Etiketter: , , ,

329 kr 659 kr

Snabb leverans​

Inga mellanhänder, därav rätt pris

Bästa kvalité

Produkter med lång hållbarhet & garanti

Experter & bra service

Vi guidar dig till rätt produkter

Ytterligare information
Leveranstid

2-3 veckor

Antal platta per paket

4

Storlek

60×60

Recensioner (0)
0 reviews
0
0
0
0
0

Recensioner

Clear filters

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Starlight Black 60x60x1 cm”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Beskrivning

Starlight Black 60x60x1 cm

Fördelar:

Klinkers plattor har många fördelar som hårdhet, slitstyrka och underhållsfria lager. Du kan förvänta dig det billigaste priset med A-kvalitet hos StoneCenter. Du kan till och med komma och titta på kakel på vårt utställningslokal i Göteborg och dra nytta av det för ett ögonblick.

Starlight Black 60x60x1 cm

Vad är Keramik?

Keramik (av grekiska: keramos, krukmakarlera) betecknar såväl framställningen, som själva godsen av bränd plastisk lera, såsom lergods, stengods, flintgods, porslin m.fl. Keramer är en grupp material som liknar keramik och inkluderar icke lerbaserade material. Keramiska plattor har många fördelar som hårdhet, slitstyrka och underhållsfria lager. Du kan förvänta dig det billigaste priset med A-kvalitet hos StoneCenter. Du kan till och med komma och titta på kakel på vårt utställningslokal i Göteborg och dra nytta av det för ett ögonblick.

Starlight Black 60x60x1 cm

Olika produkter

Förutom ett mångsidigt utbud av keramiska plattor, har vi många fler produkter. För ditt badrum, toalett, terrass, väggar och kök. Du kan se den på vår hemsida eller naturligtvis i vårt showroom. Allt är upplagt och därför kan du låta dig transporteras i vårt vackra utställningsrum i den vackra världen av natursten och andra vackra produkter. Du kan också kontakta oss för alla dina frågor om bearbetning och underhåll av natursten. Självklart är du väldigt välkommen att komma till utställning i Göteborg.