KVARTS KOMPOSIT

KVARTS KOMPOSIT

KVARTS KOMPOSIT  består av naturkvart, utformat för att dekorera och berika nuvarande kök och badrum. SILESTONE KVARTS finns i olika färger och i tre speciella ytor med hög prestanda. SILESTONE KVARTS är den enda ytan med antibakteriellt skydd som garanterar maximal hygien.


Vad är KVARTS KOMPOSIT?

KVARTS KOMPOSIT består av 93% naturkvart, vilket gör det till ett extremt hårt och resistent material. Det är den första och enda kvarts bänkskivan med antibakteriellt skydd och erbjuder därför hygieniska egenskaper som är unika på marknaden. Det är en idealisk yta för kök, badrum, golv och väggbeklädnader med minimala leder. Dessutom finns den i otaliga färgtoner som erbjuder ett oöverträffat antal dekorationsalternativ: från en köksbänk till en möbeldesign. KVARTS KOMPOSIT är en investering för framtiden. KVARTS KOMPOSIT är för livet.

KVARTS

Kvarts är kristalliserad kiseldioxid (SiO2), vanligtvis vit eller transparent, även om den kan ha andra färger om den bildas i närvaro av föroreningar. Det erhålls i rent tillstånd eller det är närvarande i andra komponenter. På grund av sin höga hårdhet och syrabeständighet används kvarts för att tillverka de mest olika produkter som kräver precision och hög prestanda. Detta kvarts är huvudkomponenten i KVARTS KOMPOSIT plattorna.

Fördelar med  KVARTS KOMPOSIT

KVARTS KOMPOSIT har många fördelar. Eftersom det är en yta av naturkvarts, är den extremt resistent mot fläckar och repor och minimalt absorberande. Silestone är tillverkad i mer än 60 färger, i tre finish och i olika storlekar. Det är därför en mångsidig produkt som även kan användas i stora, sömlösa delar. Silestone är idealisk för alla typer av applikationer i kök och badrum.


Naturlig skönhet

Silestone har en elegans och skönhet som bara kan jämföras med de vackraste naturstenarna som kvarts och diamanter. Silestone naturliga kvarts ger bänkskivan ett speciellt utseende: det skiner, har vackra gnistrar och en unik känsla.

Stain resistent

Ytan av KVARTS KOMPOSIT är icke-porös och är därför extremt resistent mot alla slags dagliga fläckar som kaffe, vin, citronsaft, olivolja, ättika, smink och många andra produkter.


Skraptålig

Kvarts har en hårdhet på 7 på hårdhetsskala Mohs (för diamant som är 10). Detta klarar inte lätt KVARTS KOMPOSIT-bänkskivan, till skillnad från material som granit eller melamin. KVARTS KOMPOSIT är väldigt reptålig, men för att hålla din bänkskiva ny, rekommenderar vi alltid att du använder en skärbräda eller trivetfärg KVARTS KOMPOSIT finns i mer än 60 färger. Det finns en lämplig KVARTS KOMPOSIT-färg för varje personlig stil med en smakfull finish.


mångsidig

KVARTS KOMPOSIT  är extremt lämplig för olika applikationer som (köksbänk) bänkskivor, badrumsinredning, skrivbord och bänkskivor, golv, trappor, väggar, fönsterbrädor och andra inredningsarbeten.


Shock-resistent

KVARTS KOMPOSIT ytor har hög stötdämpning. I de flesta fall är det betydligt högre än andra produkter som används för motsvarande tillämpningar (granit, fasta ytor etc.). Detta säkerställer att du kan hantera tunga föremål (pannor, brickor, etc.) i ditt kök med tillförsikt. Detta motstånd uppnås tack vare kompositionen av kvarts (hårdhet) och polyesterharts (elasticitet) och det vibro-kompressionssystem som används vid tillverkningen. Silestone är stötsäker, men vi rekommenderar att du hanterar bänkskivan försiktigt och ser ut med tunga föremål vid kanterna.


Mer information:

StoneCenter Göteborg:+46 (0)31- 480 480

FRÅGA EFTER EN OFFERT!

Klicka här!