NYHETER

 

Terrazzo köksbänkskivor från och med nu också på StoneCenter

28 mars 2018 16:08

Terrazzo bänkskivor som är gjorda för att mäta på bänkskivor StoneCenter Terrazzo, den primala gamla materialtypen, finns nu också tillgänglig på StoneCenter. Du ...            Läs vidare >>

StoneCenter får BRETON COMBICUT, BRIDGE MACHINE WITH WATERJET!

21 mars 2018 21:38

Breton Combicut, brosåg med vattenstråle Förutom vår maskinpark vill vi jobba ännu mer exakt och mer dimensionellt. Det är därför vi har en ... Läs vidare>>

27 januari 2018 1:48 pm

Förutom privatmarknaden, levererar vi på StoneCenter och natursten till en stort antal företagskunder. Vi garanterar alltid en utmärkt naturstensprodukt, tillförlitlig och proffsig rådgivning. Projektbaserade samarbeten och alltid snabba leveranser är en garanti! Även om vi alltid har en prisgaranti så tummar vi aldrig på vårt kvaliteten – det är ett löfte från oss. Prova själv!

Förutom produktion av stenprodukter erbjuder vi även stensättning, reparationsarbeten och montering till alla våra kunder. Dessutom är vi alltid öppna för skräddarsydda och specialutformade arbeten. Innan varje beställning får ni alltid en fullständig offert inkluderande alla detaljer.

Ni är alltid hjärtligt välkomna att besöka oss direkt i vårt showroom på Minelundsvägen 7, 417 05 Göteborg (Hisingen, mittemot Hornbach).

Vi ser verkligen fram emot att inleda nya, goda och långsiktiga relationer.

FRÅGA EFTER OFFERT!

Klicka här!