MATERIAL:

Komposit

Komposit består av naturkvarts, utformas för att dekorera och berika nuvarande kök och badrum. Komposit är mycket hårt och tål därför många stötar i det dagliga livet.

Läs vidare


Skiffer

Skiffer består av lager av lera som har skapats av tryck under miljontals år. Det finns flera olika slags skiffer, helt beroende på dess ursprung. Viktiga faktorer som påverkar är organiskt material, kornstorlek, fetthalt mm.

Läs vidare


Granit

Granit är en igenös sten, det vill säga att den bildades vid underjordisk stelningen av magma. Eftersom granit har stelnat djupt ner har mineralerna haft tid att bilda kristaller under långsam kylning.

Läs vidare


Hård sten

Hård sten eller blå kalksten, blåsten, Kalksten är en kalksten med en mer eller mindre uttalad blågrå färg. Det kännetecknas av närvaron av många naturliga rester som bildas av små havsdjur och/eller fossiler.

Läs vidare


Marmor

Marmor bestående av rent kalciumkarbonat. På grund av deras vackra, nästan genomskinliga ljus, styrka och relativa strukturer har de olika typerna av marmor ett magnifikt utseende och utseende.

Läs vidare


Keramik

Keramik är ett material som varken är en metall eller en polymer. Exempel på keramik är keramik, stengods och porslin, men du kan också tänka på glas, diamanter, superledare och implantat.

Läs vidare

Fråga oss efter en offert

Klicka här