Snabb leverans

Inga mellanhänder, därav rätt pris

Bästa kvalité

Produkter med lång hållbarhet & garanti

Experter & bra service

Vi guidar dig till rätt produkter

Beskrivning

Fördelar:

Klinkers plattor har många fördelar som hårdhet, slitstyrka och underhållsfria lager. Du kan förvänta dig det billigaste priset med A-kvalitet hos StoneCenter.

Du kan till och med komma och titta på kakel på vårt utställningslokal i Göteborg och dra nytta av det för ett ögonblick.

Vad är Keramik?

Keramik (av grekiska: keramos, krukmakarlera) betecknar såväl framställningen, som själva godsen av bränd plastisk lera, såsom lergods, stengods, flintgods, porslin m.fl. Keramer är en grupp material som liknar keramik och inkluderar icke lerbaserade material.

Keramiska plattor har många fördelar som hårdhet, slitstyrka och underhållsfria lager. Du kan förvänta dig det billigaste priset med A-kvalitet hos StoneCenter. Du kan till och med komma och titta på kakel på vårt utställningslokal i Göteborg och dra nytta av det för ett ögonblick.

Olika produkter

Förutom ett mångsidigt utbud av keramiska plattor, har vi många fler produkter. För ditt badrum, toalett, terrass, väggar och kök. Du kan se den på vår hemsida eller naturligtvis i vårt showroom. Allt är upplagt och därför kan du låta dig transporteras i vårt vackra utställningsrum i den vackra världen av natursten och andra vackra produkter. Du kan också kontakta oss för alla dina frågor om bearbetning och underhåll av natursten.

Självklart är du väldigt välkommen att komma till utställning i Göteborg.

Mer information

Leveranstid

2-3 veckor

Antal platta per paket

4

Storlek

60×60

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Blue Stone Dark 60x60x1 cm”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blue Stone Dark 60x60x1 cm

Blue Stone Dark 60x60x1 cm

559 kr 280 kr / kvm